Arlövsvägen 9

211 24, MALMÖ

Telefon: 010 344 75 21

Support: 079 006 58 21

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Företagstelefoni

Vi gör er arbetsdag mer effektiv!

Behöver ni ett samarbetsverktyg eller telefonväxel? Med Easy Teams får ni både och

Behöver ni både ett samarbetsverktyg för företagets anställda och/eller en telefonväxel? Workflow har valt Easy Teams som verktyg eftersom det ger dig både och. Ni kan hålla videomöten, chatta med kollegor och kunder, ta emot samtal och dela dokument – allt i samma användarvänliga arbetsflöde.

Vårt mål är att ni ska få en så effektiv vardag som möjligt. Med företagsväxel, videomöten, telefonkonferenser och chatt i ett och samma gränssnitt underlättas er arbetsdag. Med Easy Teams slipper ni tredjepartslösningar och får en stabil kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömnlöst med varandra.

Chattfunktion

Behöver du snabbt få input eller bolla idéer med en eller flera kollegor? Inga problem! I den inbyggda chatten skapar du enkelt olika kanaler för att dela filer och chatta. Chattfunktionen ger er en plats för meddelanden där du lätt kan kommunicera med enskilda kollegor, avdelningar eller hela företaget. Men en chatt minskar dessutom den interna e-post-korrespondensen och alla meddelanden är sökbara.

svarsgrupper

Med Easy Teams blir svarsgrupper lätt att sköta. Funktionen för svarsgrupper har tagits fram för att passa alla typer av organisationer, utan att bli komplexa eller svårarbetade. Svarsgrupperna täcker behoven för alltifrån callcenters, säljbolag, trafikledning, kundtjänster, supportorganisationer och butiker. Det finns en lösning för alla typer av verksamheter, oavsett storlek. 

Vidarekoppla samtal

Behöver du jobba ostört en stund, är du i ett möte eller behöver du lämna arbetet tidigare och koppla över dina samtal till växeln? Med Easy Teams gör ni detta enkelt och smidigt direkt i mobilen, på datorn eller surfplattan. Det finns även aktivitetsstyrda vidarekopplingar, som till exempel hänvisningen semester. Då kopplas samtalen direkt till växeln. Denna funktion går att stänga av och aktivera efter behov.

fokus på samarbete

I Easy Teams inbyggda chatt kan du som medarbetare enkelt skapa olika kanaler för att chatta, dela filer och utbyta idéer. Kommunicera smidigt med kollegor, avdelningar eller hela företaget.

Med Easy Teams minskar du dina interna mail och samlar alla meddelanden i en sökbar tråd. 

Samarbete och kommunikation

Videosamtal & konferenser

Ska du hålla ett utvecklingssamtal, ett möte eller kanske en intervju, oavsett möte så håller du stabila och brusfria videomöten och konfereser i full HD med Easy Teams.

Det går snabbt och smidigt att skapa och ansluta till möten och du slipper krångla med tredjepartslösningar. Dessutom är det lätt att byta över från en pågående telefonkonferens till en videokonferens.

 

Easy Teams innehåller en mängd smarta funktioner som underlättar er arbetsdag. Dessutom går det att integrera Easy Teams med ett växande antal verktyg, program och appar.

 

Smarta integrationer

Lösningar och Produkter

Zoom

Microsoft Teams

Mötesteknik

Print & scanningslösningar

Företagstelefoni

Elektronisk fakturahantering