Arlövsvägen 9

211 24, MALMÖ

Telefon: 010 344 75 21

Support: 079 006 58 21

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Bring your own device

Vi gör er arbetsdag mer effektiv!

Koppla upp er till videomötet smidigt med valfri enhet med USB-inkoppling

Smidig uppkoppling till videokonferensen, men från din egen enhet? Workflow erbjuder Polycom Studio Videobar, en revolutionerande produkt inom videokonferens som möjliggör anslutning med en enda USB-C-kabel.

Polycom Studio Videobar ger en känsla av att ni är i samma rum

Fantastisk ljudkvalitet

Ljudkvalitet som får dig att tro att personen på andra sidan skärmen är i rummet

Med ljud som omsluter hela rummet och med känsliga mikrofoner får mötesdeltagarna en bra upplevelse när ni både hör och ser motparten i perfekt kvalitet. Polycom Studio har bäst ljud i klassen som gör att det känns som att personen som pratar finns i rummet. Med intelligenta funktioner som Acoustic Fence och NoiseBlock slipper ni fläktar, tutande bilar och annat störande när ni presenterar.

 

klar och detaljrik bild

Med Polycom Studio blir mötet kristallklart med video i hög kvalitet som gör att ni tydligt och klart kan se den ni pratar med, utan ryckiga bilder eller oklar bild som försämrar mötet. Både kameran och mikrofoner fokuserar på den som pratar så att ni alltid har bästa ljud från- och bild på den som håller i en presentation. Allt med en enkel USB-lösning med 4K-upplösning.

 

Lätt installation och användning

Polycom Studio fungerar med de största plattformarna för samarbete som till eexempel Microsoft Teams, Zoom, GoToMeeting och Cisco Webex. Därmed fungerar Studio i de flesta verksamheter, oavsett hur ni hanterar era möten och konferenser. Studio hanteras  centralt vilket gör att IT kan uppdatera och förändra inställningar väldigt smidigt och lätt.

Fördelar med POLYCOM STUDIO VIDEOBAR

Hög ljudkvalitet

Förstå varandra med en hög ljudkvalitet där ni alltid hör den som pratar tydligt

Fokusera på mötet

Håll fokus på mötet med kamerans automatiska zoomning på den som pratar och mikrofonernas fokus på den som håller presentation

Enkel Plug n' Play

Starta möten enkelt med en enda USB-kabel som överför kristallklart ljud och högupplöst video

Brett plattformsstöd

Studio stödjer alla stora mötesplattformer som Microsoft Teams, Skype for Business och Cisco Webex, vilket gör att den fungerar i de flesta verksamheter

Lösningar och Produkter

Zoom

Microsoft Teams

Mötesteknik

Print & scanningslösningar

Företagstelefoni

Elektronisk fakturahantering