Arlövsvägen 9

211 24, MALMÖ

Telefon: 010 344 75 21

Support: 079 006 58 21

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Print och scanningslösningar

Vi gör er arbetsdag mer effektiv!

Rätt dokumentlösning med skrivare och scanner för er verksamhet

Vi har hög kompetens inom scanning och utskrifter och vet att en lösning inte fungerar för alla. Vi analyserar era behov och hittar rätt lösning med skrivare och scanner för er verksamhet. Vi har koll på den senaste tekniken och genom gedigen analys kan vi vägleda er rätt. 

Skrivare och scanners

Alla verksamheter ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Workflow har ett stort utbud av skrivare och scanners och tillsammans med er kommer vi fram till vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet. Hos oss är alltid kunden i fokus. Hårdvara och support erbjuds i ett och samma paket, med driftklara maskiner och tillgång till service från första dagen. Workflow erbjuder många olika varumärken och arbetar för att ni som kund ska veta vad era lösningar kostar, genom fastprisavtal. 

Gemensamt för våra lösningar är att de har printflow och follow me, funktioner som ni inte vill vara utan.

När det är dags för service säger maskinen själv till
Toners och tillbehör beställs automatiskt av maskinen
Helpdesk får automatiserade rapporter om status på maskinen
Med hjälp av din bricka skriver du ut ditt material när du vill och vid vilken skrivare som helst
Alla utskrifter är säkra
Slipp pappershögar som ligger kvar vid skrivaren

Dokumenthantering möjliggör arbete på distans

Coworkers discussing statistics

 

Dokumenthantering handlar om så mycket mer än bara om er skrivare och scanner på kontoret. Dokumenthantering handlar om strukturerade arbetsprocesser, där era viktigaste och kanske mest använda dokument är digitaliserade. Är de digitaliserade blir de också spårbara – något som möjliggör samarbete på distans. 

Workflow hjälper er att hitta lösningar som passar just er verksamhet och möjliggör  ett mer digitalt arbetsliv. Vi integrerar dokumenthanteringsprocessen med det affärssystem som ni använder och därmed digitaliseras och GDPR-säkras ert analoga arbetssätt. 

Med digital dokumenthantering förenklas er vardag och ni lämnar pappershanteringen bakom er, vilket inte bara är schysst mot miljön, ni sparar dessutom pengar och arbetstid.

Lösningar och Produkter

Zoom

Microsoft Teams

Mötesteknik

Print & scanningslösningar

Företagstelefoni

Elektronisk fakturahantering