Arlövsvägen 9

211 24, MALMÖ

Telefon: 010 344 75 21

Support: 079 006 58 21

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Mötesteknik

Vi gör er arbetsdag mer effektiv!

Rätt teknik till ert videomöte

Vem har inte deltagit i ett möte där tekniken inte fungerar eller där mötesledaren skulle behöva en bildskärm för att förstärka sitt budskap. AV-teknik innehåller allt inom audio visuell utrustning som projektorer, whiteboard, bildskärmar och såväl trådade som trådlösa presentationssystem.

Men vilken utrustningen ska ni välja för att lyckas med era möten? Med Workflows långa erfarenhet guidar vi dig genom de olika alternativen för att tillgodose just era behov. Självklart med enkel installation och så användarvänliga lösningar som möjligt.

Interaktivalösningar​

Workflow erbjuder lösningar med interaktiva skärmar från NovoTouch som möjliggör trådlöst samarbete med digitala whiteboards. Skärmarna kan även fungera som informationsskärmar för intern eller extern kommunikation och de har video- och konferens funktioner.

 

Smidig uppkoppling till videokonferensen från era egna enheter? Workflow erbjuder Polycom Studio Videobar, en revolutionerande produkt inom videokonferens som möjliggör anslutning med en enda USB-C-kabel.

Bring your own device

Lösningar och Produkter

Zoom

Microsoft Teams

Mötesteknik

Print & scanningslösningar

Företagstelefoni

Elektronisk fakturahantering